Mehdi Ben Amar

Ambassadeur worden

Waarom?

  • Your Content Goes Here
  • Je zal de eerste zijn om met onze producten te spelen.|
  • Je ontvangt een exclusieve korting|
  • Je speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van onze producten.|
  • Jij staat bij ons in de spotlights.

Dit is wat we van jou verwachten:

  • Jij actief, wij actief! U deelt uw ervaringen met onze producten op sociale media, zodat wij ze kunnen delen.|
  • Je promoot ons merk actief in uw voetbalclub en daarbuiten.

Mehdi Ben Amar

Huidige club: KSC Lokeren-Temse

Waarom ben je keeper geworden? 

Voetbal is een spel waar keepers snel hun weg vinden. Het zijn slechts enkele uitzonderingen die pas op een latere leeftijd ontdekken hoe leuk het wel kan zijn als keeper. Bij Mehdi duurde dat echter niet zo lang. Het was al vanaf zijn eerste wedstrijd dat hij wist was zijn bestemming zou zijn. Waar hij het liefst van al zou spelen voor de rest van zijn voetbalcarrière. Een nieuwe doelman was opgestaan!

Met welke bekende keeper zou je jezelf vergelijken en waarom?

Marc-André Ter stegen misschien wel één van de populairste doelmannen ter wereld. Iemand die gewoon de enorme “pech” heeft dat er nog zo iemand als Manuel Neuer bestaat om niet onder de lat te staan bij het Duitse Nationale Elftal. Jammer genoeg door zijn knie operatie zelfs niet bij de selectie tijdens dit EK in 2021. Nu Mehdi Ben Amar staat vol bewondering voor deze doelman net omdat hij fantastische reflexen in huis heeft en zich daar best mee kan vergelijken.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken die je zoekt in een keepershandschoen?

Mehdi Ben Amar komt volgend seizoen ook uit voor KSC Lokeren-Temse. Een club dat op Interprovinciaal niveau uitkomt, maar zeker de eigenschappen heeft om het op korte termijn terug naar het hoogste niveau van onze Belgische jeugdopleidingen te brengen. Je moet dus als speler van deze club voorbereid zijn om stappen te kunnen maken op hele korte termijn. Het begint dus als doelman met je materiaal waar je ervoor moet zorgen dat je keepershandschoenen hebt met goede grip. Wanneer de duurzaamheid dan ook nog eens super is dan vang je 2 vliegen in één klap. Keepershandschoenen zonder polssluiting zijn niet zo voor Mehdi voorbestemd. Deze handschoenen zijn de dag van vandaag zo strak gemaakt dat je ze niet zo makkelijk aan en uit krijgt.

Je hebt een jaar samen mogen trainen met Arvid die van Elite niveau komt, hoe kan je van zo iemand wat leren?

Mocht je nu pas op onze ambassadeurs pagina terecht komen dan raden we je zeker eens aan om ook het verhaal van Arvid Vermorgen te lezen.  In het verleden meer bepaald bij de U7 hebben beide doelmannen al eens samen gespeeld. Ondertussen heeft Arvid er enkele jaren op het Elite niveau opzitten waardoor hij ongetwijfeld ook trainers heeft gehad die net iets meer op de kleinere details kijken, maar die je een enorme stap voorwaarts kunnen helpen. Het is dan ook leuk te zien dat beide doelmannen elkaar niet als concurrentie beschouwen en hun tips ook met elkaar willen delen om elkaar beter te maken. Zo leerde hij bv om af te zetten met je instap voet ipv 2 voeten. De extra lengte die je kan bereiken door in te stappen en dan pas af te duwen is enorm en kan beslissen of hij die ene redding net naast de paal zal doen of niet.

Wat is je grote droom, wat wil je later worden?

Het is fantastisch om de jongeren te zien dromen en te werken om misschien ooit die dromen waar te kunnen maken. Voor Mehdi Ben Amar is dat niet anders en en is zijn grootste droom om ooit voor onze Belgische Nationale ploeg te mogen uitkomen. En wanneer het dan nog een stapje verder mag gaan een de cruciale penalty te stoppen in de strafschoppenreeks van een WK Finale. Heerlijk toch.

Mehdi Ben Amar koos voor de volgende keepershandschoenen uit onze collectie

Mehdi aarzelt niet en kiest voor de beste betaalbare kwaliteit op de markt. Geen compromissen op het gebied van kwaliteit of prijs. Hij kiest onder meer de volgende modellen. Wil jij ook met deze professionele keepershandschoenen aan de slag?

About the author : Asmets

Leave A Comment